Tuesday, 12 April 2011

Waktu Bila Orang Akan Rasa Menyampah ? ? ! ! !




adat la manusia bila ada rasa menyampah kepada orang lain..tapi bila???nak tahu jum lihat di bawah...


1. Menyampah Kat Suami
-Bila isteri suruh basuhkan berak anak, suami lari keluar..

2. Menyampah Kat Bini
-Bila suami dapat gaji, time tu la bini nak mintak duit untuk shoping..

3. Menyampah Kat Pakwe
-Bila pakwe mungkir janji nak kua jalan bersama.

4. Menyampah Kat Makwe
-Bila makwe senyap kalau keluar g dating.memang menyampah la pun,..huhu

5. Menyampah Kat Bos
-Bila bos bagi gaji sikit sebab buat kerja main-main..

6. Menyampah Kat Pekerja
-Bila bos suruh buat kerja sikit, dah pekerja nak dinaikkan gaji..sampai bila an...

7. Menyampah Kat Doktor Lak
-Bila nak menunggu no giliran. time tu pulak tengah sakit dan tidak boleh tahan..

8. Menyampah Kat Cikgu
-Bila cikgu bagi banyak kerja rumah, then bila tak siap kena denda lah apalah...

9. Menyampah Kat Pensyarah
-Bila pensyarah bagi assignment banyak2, pastu kalau tak siap, tolak markah penilaian berterusan...

10. Menyampah Kat Kawan
-Bila kawan tak nak keluar bila diajak. Bila tak diajak baru la nak keluar.

11. Menyampah Kat Line Hand Phone
-Bila time tu tengah dalam ada masalah dengan awek, time tu jugak la line nak wat hal..bukan menyampah je, tapi tahap benci dah..

Assalamulaikum.

No comments:

Post a Comment